

2025 Delta Sigma Pi Presidents' Academy Schedule- new! January 10-12 – Sheraton Waster Communication of the Commu January 10-12 – Sheraton Westport Lakeside Chalet

| Friday – January 10 th | | | | | |
|-----------------------------------|----------|----------|-------------|--|---------------|
| Start Time | End Time | Duration | Туре | Title | Room Location |
| TBD | TBD | | | Facilitator/Students Check-In | Chalet Lobby |
| 5:00 pm | 6:50 pm | 110 min | Large Group | Leadership Professional Story | Versailles I |
| 6:50 pm | 7:00 pm | 10 min | | Passing Period | |
| 7:00 pm | 7:50 pm | 50 min | Large Group | Dinner & Networking | Versailles II |
| 7:50 pm | 8:00 pm | 10 min | | Passing Period | |
| 8:00 pm | 8:15 pm | 15 min | Large Group | Welcome by Grand President Paul Carpinella | Versailles I |
| 8:15 pm | 9:30 pm | 75 min | Large Group | Your Personality at Work: Birkman Basics | Versailles I |
| 9:30 pm | 9:40 pm | 10 min | | Passing Period | |
| 9:40 pm | 10:25 pm | 45 min | Small Group | Small Group Introductions & Get to Know You Activities | Various |

| Start Time | End Time | Duration | Туре | Title | Room Location |
|------------|----------|----------|------------------------|---|------------------|
| 8:00 am | 8:50 am | 50 min | Large Group | Breakfast, Operational Roundtables & Networking | Versailles II |
| 8:50 am | 9:00 am | 10 min | | Passing Period | |
| 9:00 am | 10:00 am | 60 min | Small Group | Building Successful Teams | Various |
| 10:00 am | 10:10 am | 10 min | | Passing Period | |
| 10:10 am | 11:40 am | 90 min | Large Group + Break | (1) State of the Fraternity & Purpose/Principles (2) Putting the Strategy in Strategic Planning | Versailles I |
| 11:40 am | 11:50 am | 10 min | | Passing Period | |
| 11:50 am | 12:35 pm | 45 min | Small Group | Putting the Strategy in Strategic Planning | Various |
| 12:35 pm | 12:40 pm | 5 min | | Passing Period | |
| 12:40 pm | 1:30 pm | 50 min | Large Group | Lunch | Versailles II |
| 1:30 pm | 1:35 pm | 5 min | | Passing Period | |
| 1:35 pm | 2:20 pm | 45 min | Large Group | Keynote | Versailles I |
| 2:20 pm | 2:30 pm | 10 min | | Passing Period | |
| 2:30 pm | 3:00 pm | 30 min | Small Group | Time Management & Prioritization | Various |
| 3:00 pm | 3:10 pm | 10 min | | Passing Period | |
| 3:10 pm | 3:40 pm | 30 min | Large Group | Enhancing Team Morale & Engagement | Versailles I |
| 3:40 pm | 4:05 pm | 25 min | | Snack Break | Versailles Foyer |
| 4:05 pm | 5:45 pm | 110 min | Small Group + Break | (1) Enhancing Team Morale & Engagement (2) Navigating Crucial Conversations | Various |
| 5:45 pm | 6:00 pm | 15 min | | Passing Period | |

| Start Time | End Time | Duration | Туре | Title | Room Location |
|------------|----------|----------|-------------|------------------------------|---------------|
| 6:00 pm | 7:05 pm | 65 min | Large Group | Dinner | Versailles II |
| 7:05 pm | 7:15 pm | 10 min | | Passing Period | |
| 7:15 pm | 8:15 pm | 60 min | Small Group | Leading Meetings that Matter | Various |

| Sunday – January 12 th | | | | | |
|-----------------------------------|----------|----------|-------------|---|------------------|
| Start Time | End Time | Duration | Туре | Title | Room Location |
| 8:00 am | 8:50 am | 50 min | Large Group | Breakfast, Operation Roundtables & Networking | Versailles II |
| 8:50 am | 9:00 am | 10 min | | Passing Period | |
| 9:00 am | 10:00 am | 60 min | Small Group | Building a Legacy: Bringing it Back to Your Chapter | Various |
| 10:00 am | 10:15 am | 15 min | | Passing Period | Versailles Foyer |
| 10:15 am | 11:00 am | 45 min | Large Group | Call to Action Farewell | Versailles I |